Na nadchodzące Święta Wielkanocne firma Sokołów S.A. przygotowała specjalne, kulinarne inspiracje i pomysły na potrawy, które staną się ozdobą świątecznego stołu. Nową propozycją są również mniejsze formy opakowań produktów Naturrino, które doskonale pasować będą do tradycyjnego koszyczka ze święconką.

 

Wędliny z serii Naturrino – w szczególności kiełbasa i kiełbaski białe czy pasztet –  są znakomitą propozycją do wyjątkowych, wielkanocnych dań. Wyróżniają się delikatnym smakiem, podkreślonym dodatkiem wyłącznie naturalnych przypraw, a powstają z odpowiednio selekcjonowanego surowca z polskich hodowli. Idealnie odpowiadają na zapotrzebowanie tych klientów, którzy cenią sobie najwyższą jakość i naturalny skład produktów.

 

Na Święta Wielkanocne Sokołów przygotował nową propozycję – produkty Naturrino dostępne w mniejszych, poręcznych opakowaniach. Dodadzą walorów estetycznych koszyczkowi ze święconką oraz pozwolą na dłużej zachować świeżość i cieszyć się znakomitym smakiem podczas wielkanocnego śniadania.

 

Na fanpage Sokołów oraz Kocham Kabanosy zorganizowane będą specjalne konkursy o tematyce wielkanocnej. Będzie tu można również znaleźć wiele kulinarnych pomysłów świątecznych. Na kanale Sokołów TV na YouTube emitowane będą filmy, w których szef kuchni Sokołów – Dominik Moskalenko przedstawi pomysły na oryginalne, ale proste do wykonania wielkanocne potrawy.