Planujesz zimowy wyjazd? Nie zapomnij spakować Pasztetu Podlaskiego! Idealnie sprawdzi się w drodze i dobrze zaspokoi głód. A spośród bogactwa smaków każdy członek rodziny wybierze coś dla siebie.

Głodny w trasie? Zamiast zatrzymywać się w przydrożnych punktach gastronomicznych, wyjmij z plecaka Pasztet Podlaski. Narty, ferie, krótki „wypad” ze znajomymi – niezależnie, gdzie jedziesz, Podlaski sprawdzi się rewelacyjnie. Wystarczy bagietka i puszka z ulubionym smakiem pasztetu, żeby mała przegryzka zamieniła się w prawdziwą ucztę.

Jest drobiowy, doskonale rozsmarowuje się na pieczywie i cieszy zmysły delikatnym smakiem. Pasztet Podlaski od ponad 35 lat jest produkowany zgodnie ze sprawdzoną recepturą z najwyższej jakości składników. Nie zawiera dodatków typu „E”, konserwantów czy glutaminianu sodu, dzięki czemu zachwyca naturalnym smakiem i lekką konsystencją. Nic dziwnego, że w dłuższych i krótszych wojażach marka Podlaski towarzyszy już trzeciemu pokoleniu Polaków.

Na zimowe eskapady rewelacyjnie sprawdzą się pasztety Podlaskie w różnych smakach i mniejszych gramaturach 100g:

Pasztet Podlaski drobiowy z pieprzem –to najbardziej aromatyczny spośród rodziny Podlaskiego. Wyróżnia się zdecydowanym, wyrafinowanym aromatem i smakiem czarnego pieprzu. Łatwo się rozsmarowuje i charakteryzuje się niską zawartością tłuszczu.

Pasztet Podlaski drobiowy – to produkt ponadczasowy. Jest najczęściej kupowanym pasztetem na rynku. Jego delikatny, drobiowy smak„stawia na nogi”.

Gama pasztetów marki Podlaski to 6 wyjątkowych smaków (drobiowy, pomidorowy, pieczarkowy, paprykowy, z pieprzem, czosnkowy) dostępnych w puszkach 155 g (2,39 zł/szt.) oraz poręcznych, małych kubkach 100 g (1,49 zł/szt.). Zimą smakują najlepiej!