Sok z jabłek i ogórka z imbirem oraz z jabłek rabarbaru i buraka to dwa nowe smaki, jakie Marwit przygotował dla swoich klientów latem. Produkty te nie tylko zapewnią moc witamin, ale też skutecznie orzeźwią w upalne dni.

Zielony Marwit z jabłek i ogórka z imbirem dodaje energii, poprawia procesy trawienne i działa przeciwbólowo. Stosowany regularnie pomaga zmniejszyć częstotliwość występowania migreny. Z kolei sok z jabłek, rabarbaru i buraka to cenne źródło witamin A, C i E, kwasu foliowego oraz błonnika. Niezwykłe połączenie składników bazowych gwarantuje jedyne w swoim rodzaju doznania smakowe jednoznacznie kojarzące się z polskim latem.

Świeży sok z jabłek, rabarbaru i buraka

wartości odżywcze w 100 ml soku

Wartość energetyczna: 173 kJ / 41 kcal

Tłuszcz: 0 g

Węglowodany: 9,8 g

Białko: 0,2 g

Sól: 0,01 g

 

Świeży sok z jabłek i ogórka z imbirem

wartości odżywcze w 100 ml soku

Wartość energetyczna: 144 kJ/34 kcal

Tłuszcz: 0 g

w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g

Węglowodany: 8,2 g

w tym cukry: 7,8 g

Białko: <0,5 g

Sól: <0,01 g