Domowy burger? Nic prostszego! Szczególnie z nowościami od FRoSTY – Burgerami: szpinakowymi, kalafiorowo-brokułowymi oraz rybnymi. A Ty, po którą wersję sięgniesz?

 burgery-brokulowo-kalafiorowe_frosta

Burgery FRoSTY zasmakują zarówno dzieciom, jak i dorosłym. Ich przygotowanie jest banalnie proste – wystarczy chwila smażenia na patelni, do tego Twoja ulubiona bułka, warzywne dodatki, a jak masz chwilę czasu – to jeszcze samodzielnie zrobiony sos. I fishburger lub wegeburger gotowy!

Wielbicielom delikatnego mięsa z mintaja z pewnością do gustu przypadną Burgery rybne. Filet z mintaja, dzięki smakowitej panierce, po przygotowaniu jest soczysty i chrupiący.

 

Dla poszukiwaczy wegetariańskich smaków FRoSTA przygotowała burgery w dwóch wyjątkowych wersjach.

Ten Szpinakowy z mozzarellą i czosnkiem to opcja dla osób ceniących wyraziste smaki. Delikatność szpinaku i mozzarelli została w nim zrównoważona ostrą nutą czosnku, cebuli i czerwonej papryki.

 

Wersja Kalafiorowo-brokułowa z pietruszką to mocno jarzynowa propozycja, z dużymi kawałkami warzyw i gotowaną brązową soczewicą.

 

Wszystkie burgery znajdziemy już w sklepowych zamrażarkach w całej Polsce. Kosztują odpowiednio: Burgery warzywne: ok. 7 zł/ 200 g, Burgery rybne: ok. 9 zł/ 170g.